Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Er din telefon klar til ferien med et beskyttende telefoncover?

Er din telefon klar til ferien med et beskyttende telefoncover?Er din telefon klar til ferien med et beskyttende telefoncover?

Det er sommer og tid til ferie. Måske skal du til udlandet og nyde solens stråler på badeferie. Eller måske bliver du hjemme og nyder naturen på vandreture, eller en cykeltur. Måske skal hele familien på ferie sammen, og derfor også besøge børnevenlige destinationer. Uanset hvor du tager hen på ferie, er det vigtigt at huske mobilen og dens beskyttelse. Vi tager mobilen med os stort set alle steder, og er i høj grad afhængig af både GPS og kontakt med omverdenen. Så selvfølgelig skal den med på ferie for at forevige rejsen med flotte billeder, hjælpe med navigering, og komme i kontakt med arbejde eller familie. Men når vi er på farten, er det vigtigt at huske at beskytte mobilen, og anskaffe mobilcovers til familiens telefoner. Er du f.eks. på cykeltur på Bornholm, hvor bump og grusstier ikke er unormale, kunne det være en katastrofe hvis mobilen fløj ud af lommen, og skærmen blev smadret. Derfor bør du overveje at undersøge de mangle forskellige typer af mobilcovers, før du tager på farten for at sikre din mobil.

På vandretur

Er du ude og nyde den skønne natur på en vandretur, er det vigtigt at kunne komme i kontakt med omverdenen, eller komme til din GPS. Forestil dig at du farer vild, langt ude på landet og du ikke kan finde nogen at spørge om vej. Uden din trofaste GPS i din telefon, ville dette være en meget uheldig situation. Derfor bør du ikke risikere at din mobil løber tør for strøm, når du er på ferie. Heldigvis findes der mobilcovers med batteriopladning, så din mobil ikke mister strøm når du er langt væk fra den nærmeste stikkontakt. På den måde risikerer du ikke at fare vild, eller misse en mulighed for at tage et fantastisk bilede af dine smukke omgivelser. Så samtidig med at du beskytter din mobil mod ridser og knust skærm, undgår du et fladt batteri.

På storbyferie

Er du på storbyferie i en af Europas modehovedstader, bør du ikke gå ned på stil og mode. Derfor bør du investere i et mobilcover, der komplementerer dit tøj og din stil. Heldigvis findes der masser af smukke og kreative mobilcovers, der ikke trækker ned på udseendet af din mobil, og samtidig beskytter den. Hvis du ønsker at din mobils design kan ses, bør du overveje et gennemsigtigt mobilcover. På den måde er din mobil beskyttet, med et subtilt og usynligt mobilcover. Hvis du derimod ønsker et sjovt mobilcover, der fremviser din personlige stil, kan du overveje et mobilcover i farve eller med smukke mønstre. Det er vigtigt at finde et cover der passer til din personlige smag, uden at du skal bekymre dig om fedtet og ridset bagskærm.

På ferie med børn

Er du på ferie med børnene, er det en god ide at anskaffe din mobil optimal beskyttelse før turen. Med små børn, er legepladser og forhindringsbaner næsten en nødvendighed. Her kan der igen være risiko for en mobil der falder ud af lommen og smadrer. Eller måske skal i på bilferie, hvor det altså nogle gange kan være en klar fordel at holde de små underholdt. Med en serie eller et spil ved hånden, bliver børnene lidt mere stille på en længere biltur. Men med bump på vejen og klodsede fingre, kan det være en klar fordel, med et solidt mobilcover der giver din mobil beskyttelse, både på skærm og bagside. På den måde undgår du fedtede fingeraftryk og knuste skærme.

Kort og mobil samlet et sted

Når man er på ferie, er det altid en god ide at holde tingene samlet. På den måde opnår du det bedste overblik, så de vigtigste ting ikke bliver væk. Med et flip cover, kan du samle dine kort og mobil et sted, så du hele tiden hvor de er. I lufthavne og på hoteller ryger taskens og bukselommernes indhold, hele tiden op og ned i lommen. Derfor er det en god ide at havde kort og mobil samlet et sted. Med et smart og flot mobilcover, kan du samle kreditkort og mobil, så du hele tiden ved hvor de er. På den måde undgår du at fumle gennem lommerne, for at finde pungen når du er på restauranten. Dette gør oppakningen en lille smule lettere, så du kan nøjes med at nyde ferien.

 

Related Post