Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Besøg den lokale vinduespudser i ferien og lad børnene prøve at pudse vinduer

Besøg den lokale vinduespudser i ferien og lad børnene prøve at pudse vinduerBesøg den lokale vinduespudser i ferien og lad børnene prøve at pudse vinduer

Det er sommer, det er ferie og det er godt vejr. Men hvad skal man tage sig til at lave med sine børn? Strandture, ture ud i naturen, den årlige tur i det nærmeste sommerland har alle været på tapetet og er blevet brugt. Så nu handler det om at finde på en ny og måske anderledes aktivitet, som man kan få børnene til bruge noget krudt og energi på. Mindst én af mulighederne behøver faktisk ikke at ligge så langt væk hjemmefra. Måske kan man endda finde en aktivitet lokalt.

Prøv en anderledes ferieaktivitet med børnene

En fin mulighed, som ligger til den meget anderledes side, er nemlig at tage børnene med til den lokale vinduespudser, hvor de kan prøve at få lov til at pudse vinduer. Det kan være en ny, sjov aktivitet, som børnene aldrig har prøvet før. Bor man i området omkring København eller Roskilde, så kan det være noget man kan prøve hos vinduespudser Greve. Så kan børnene nok få lov til at se, og prøve selv, hvordan man blander en opblanding af vand og opvaskemiddel/eddike, hvordan man bedst kommer opblandingen på vinduet samt hvordan man efterfølgende skal skrabe vinduet. Så kan man gøre en dag ud af at tage på tur, og måske have vinduespudsning og én aktivitet mere linet up, med en planlagt frokost ind imellem. En lignende aktivitet, som man kan lave derhjemme, er at lade børnene være med til at vaske bil. Der skal ikke så meget mere til end, at man kører sin bil ud på vejen, finder vandslangen frem, har en spand med noget sæbevand og en svamp til at skrubbe lidt med. Det er nok også en fin ide at have en vinduesskraber. Så kan børnene få lov til at skrubbe lidt med sæbe og måske endda styre vandslangen. Og er det meget varmt, kan man efterfølgende lave bilvasken om til en form for vandkamp.

Mere almindelige aktiviteter man måske ikke har tænkt på

Hvis du i steder for vinduespudsning og bilvask, søger efter nogle lidt mere almindelige aktiviteter, så kan det være, at man skal overveje en tur i Zoologisk Have eller til Den Blå Planet. Så kan børnene enten se på en masse forskellige dyr, og få lov til at komme helt tæt på sådan nogle dyr som små geder, i børneområdet af Zoo. Eller de kan få lov til at se en hel masse dyr der har deres normale gang i søer og have, samt undersøiske dyr fra de store oceaner. Begge dele kan være noget de sjældent oplever, og derfor kan det være en rigtig sjov tur. En tredje mulighed, kan være sådan noget som Experimentarium. Her er der en hel masse forskellige aktiviteter som ens børn kan prøve. Så kan børnene have det sjovt, samtidig med, at de kan lære nogle forskellige ting, som ligger inden for videnskabens verden. Det kan være en rigtig sjov måde at lære nogle ting samtidig med at man får grint og brugt noget energi.

Internettet har helt sikkert en masse ideer, hvis du selv er løbet tør

Skulle man ende i en situation, hvor man simpelthen er løbet helt tør for ideer, så er der heldigvis også hjælp at finde på internettet. Der er stensikkert rigtig mange sider på nettet, der kommer med en masse forskellige og gode ideer, til aktiviteter man kan lave med sine børn, i løbet af en ferie. Man kan garanteret finde et hav af ideer til udflugter rundt omkring i nærområdet af, hvor man bor. Og der er helt sikkert også masser af ting at se og aktiviteter man kan lave, som man bare ikke tænker over selv, men som andre har fundet på og delt på nettet. Uanset hvad, så er der altid flere aktiviteter og udflugter, man kan gøre med sine børn og familie, det gælder bare om at finde på dem eller lære om dem fra andre. Så kan man holde børnene engagerede og få dem til at bruge noget energi, og måske endda lære lidt hist og her. En ting er sikkert. Der er nok at lave til sommeren er slut og skolen starter igen.

 

Related Post