Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Hold børnefødselsdag med kolde drikkevarer

Hold børnefødselsdag med kolde drikkevarerHold børnefødselsdag med kolde drikkevarer

Skal du holde børnefødselsdag denne sommer? De mange krudtugler får hurtigt varmen, når både humøret og solen er høj. Derfor skal der selvfølgelig være nogle kolde drikkevarer, når tørsten melder sig.

Køb is til festen, så du kan være sikker på, at der hele tiden er en kold sodavand eller en sjov alkoholfri drink, der er tilpas nedkølet.

 

Her får du et par tips til, hvor (og hvilke) isterninger du kan købe, og hvilke alkoholfrie drinks du kan lave.

 

Bestil isterninger til børnefødselsdag

Med mange børn til en børnefødselsdag, hvor de alle skal have nogle drikkevarer i løbet af dagen, så får du hurtigt brugt mange isterninger. Det kan nemt blive en smule frustrerende, hvis du selv skal finde tid til at fylde en stor bunke isterningeposer og finde plads i fryseren.

 

Derfor kan du for eksempel købe is til fest hos Isklart. Her får du leveret isterningerne lige til døren, når du ønsker det. Det giver dig en masse frihed, da du netop slipper for selv at lave eller hente isterningerne.

 

Du kan selvfølgelig også selv vælge, hvor stor en mængde isterninger, de skal levere. Så hvad end vi snakker om 8 eller 50 kg is, bliver det kørt til din adresse.

Derudover er der frit valg i blandt deres 3 typer af is. Der er både almindelige isterninger, knust is og cube is. Du kan enten vælge at købe de samme slags isterninger eller købe termotønder, der hver især indeholder en bestemt type is.

Det bedste af det hele er, at isterningerne holder sig i op til 3 dage, fra du får dem leveret. Du behøver derfor ikke at få dem leveret på selve datoen, hvor børnefødselsdagen skal holdes. Hvis det giver dig mere ro, at de allerede er leveret for eksempel dagen før, så kan du sagtens det.

 

Hvilken type isterninger bør du købe?

Inden for cocktailkunsten er der selvfølgelig nogle uskrevne regler for, hvilke isterninger du bør brug til en bestemt cocktail. Men til en børnefødselsdag med sodavand og måske nogle sjove alkoholfrie drinks, betyder dét ikke så meget.

Her er det vigtige egentlig, at børnene også synes, at det er sjovt og nemt. Så om du lige får brugt den type isterninger til en alkoholfri Filur, det kommer ikke til at afgøre, om børnene får en fantastisk dag.

 

De store cube is er både fascinerende med deres størrelse, og så er de nemme at håndtere. Derfor kan de være et rigtig godt valg til en fødselsdag, hvor der bliver løbet og leget en masse.

 

Knust is er det bedste valg, hvis drikkevarerne hurtigt skal køles ned, når du skænker dem. Den knuste is gør nemlig, at der er mere kontakt mellem is og sodavand, og derfor køler det hurtigere. Så hvis du ikke lige har fået kølet al sodavanden i køleskabet, kan du hurtigt rede temperaturen med knust is.

 

Sjove alkoholfrie drinks til børn

Når du har styr på isterningerne, kan du også planlægge nogle alkoholfrie drinks, der drikkevarerne lidt mere spændende for børnene. De fleste alkoholfrie drinks er supersimple, så du skal heller ikke bruge enorme mængder af tid på at mixe dem sammen.

 

Et godt bud er for eksempel en Gin Hass®, der med sin søde mangosmag er et hit hos langt de fleste børn. Du blander blot mangosirup, lemonsodavand og en smule lime, og så har du en flot, børnevenlig drink.

En helt almindelig Filur er selvfølgelig også et populært valg. Her behøver du kun rød sodavand og appelsinjuice. Den er både nem for dig at lave, og børnene synes, at den er et festfyrværkeri med de smukke farver.

 

Hav en fantastisk børnefødselsdag!

I sidste ende er det absolut vigtigste, at børnene har en god dag – og selvfølgelig også forældrene. Så hvis det kan give dig mere overskud at købe isterningerne, i stedet for at lave dem selv, er det rigtig godt givet ud.

Der vil uden tvivl være en masse at se til, når du skal holde øje med flere børn til fødselsdagen. Men forhåbentlig kan det give dig en smule ro, at børnene (måske helt på egen hånd) kan tage for sig af drikkevarer og isterninger.

Vi håber, at du og børnene får en fantastisk dag og kan bruge nogle af disse tips!

 

 

Related Post