Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Sommerskole med sejlsport

Sommerskole med sejlsportSommerskole med sejlsport

Vi bruger omtrent en tredjedel af vores liv på at arbejde. Derfor er det essentielt, at vi af og til også sætter tid af til at holde ordentligt fri. Der findes mange måder at holde sommerferie på. Nedenfor kan du blive klogere på danskernes foretrukne ferieformer – og du kan læse om, hvorfor flere og flere vælger vælger at bruge sommerferien på en sommerskole med sejlsport.

De mest populære ferieformer

Badeferien er klart den mest populære ferieform blandt danskerne. Årsagen er, at badeferien som regel byder på den ultimative slags afslapning. Badeferier foregår enten hovedsageligt ved en pool eller på stranden, og uanset hvad giver denne slags ferie dig mulighed for, at du for en gangs skyld at foretage dig intet andet end at læne dig tilbage og nyde sommersolen. Storbyferien er også en favorit blandt den rejselystne del af den danske befolkning. På en storbyferie kan du besøge museer, tage på byvandringer og ikke mindst shoppe. Storbyferien er ideel for dig, der har lyst til en oplevelsespræget rejse. Sommerskolen er også en vinder blandt både voksne og børn. Det bedste ved sommerskoler er, at du kan tage en sommerskole i stort set hvad som helst. Og sommerskolen har også en lang række andre store fordele.

Derfor skal du vælge en sommerskole

Sommerskolens første store fordel er, at en sommerskole giver dig eller dit barn mulighed for at tilegne dig nogle kompetencer, som du mangler i dit arbejds- eller skoleliv. Hvis dit barn for eksempel har svært ved matematik, kan barnet få rigtig meget ud af et par sommerkurser i faget. Sommerskolens anden store fordel er, at du eller dit barn også kan bruge en sommerskole på at hæve karaktergennemsnittet. Har du et barn, som lige er blevet færdig i gymnasiet, kan en sommerskole være dét, der gør, at barnet kommer ind på den planlagte videregående uddannelse. Og den tredje store fordel er, at en sommerskole giver dig eller dit barn en anden tilgangsvinkel til læring og undervisning. Derfor kan en sommerskole positivt påvirke din eller dit barns forhold til dét at gå i skole.

Ud i naturen

Sommerskole behøver langt fra at foregå indendørs. For mange af os, der søger at få bevæget os i sommerferien, er de mest ideelle sommerskoler dem, der tillader os at komme ud i naturen. Naturen har nemlig et væld af gode egenskaber. Når du bevæger dig i naturen, indtager du luft, som er langt mere ren end luften i storbyerne. Dine sanser stimuleres, og du glemmer for en stund de bekymringer, som sikkert præger din hverdag. Typiske udendørs sommerskoler omfatter blandt andet undervisning i klatring og i at sejle.

Lær sejlsporten at kende

Sejlsport virker måske ligetil. Men sporten har en lang række komponenter, som du kun kender til, hvis du rent faktisk har brugt tid på sporten. Heldigvis findes der i dag flere forskellige foreninger og klubber, som tilbyder undervisning i og sommerskoler med sejlsport. Én af dem er Middelfart Sejlklub.

Om Middelfart Sejlklub

Middelfart Sejlklub holder til midt i Lillebælt, og klubben er en del af Match Racing Denmark. Match Racing Denmark er stiftet med dét formål at styrke sejlsporten og samtidig investere i vedligeholdelse og fornyelse af sportens danske forhold. Sejlsportscenteret i Middelfart har gennem næsten tre årtier arbejdet for at gøre sejlsporten forståelig og tilgængelig for alle, uddanne nye sejlere og give erfarne sejle de mest optimale omstændigheder for deres sejlsport.

Dét lærer du på en sejlerskole

Hvis du gerne vil lære at sejle på den rigtige måde, er en sejlerskole den bedste måde at komme i gang på. På en sejlerskole møder du ligesindede, og instruktørerne sætter fokus på alle de facetter, der relaterer sig til sejlsport, herunder vejr, havnemanøvrer, sikkerhed og meget mere. Melder du dig til Middelfart Sejlklub Sommerskole, får du adgang til de bedste både, der findes, og som udgangspunkt behøver du ikke at medbringe dit eget udstyr. Match Racing Denmark kan låne dig alt det professionelle grej, som du har brug for, så du får en chance for at finde ud af, om sejlsport er noget for dig, før du investerer i dit eget udstyr.

 

 

 

 

Related Post