Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Sådan lærer du mere om dig selv gennem dit stjernetegn

Sådan lærer du mere om dig selv gennem dit stjernetegnSådan lærer du mere om dig selv gennem dit stjernetegn

Stjernetegn kan hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende. De kan blandt andet fungere som en guideline i livet. De kan selvfølgelig også bruges for sjov i mere hverdagsligende guide, hvis du lige har brug for at se, om det er en god idé at lave egen aftensmad eller om du i stedet skal bestille take away i aften. Der findes de 12 stjernetegn, som vi nok kender mest til herhjemme. Der findes også de kinesiske stjernetegn, som fungerer på en lidt anden måde end de andre.

Stjernetegn som forudser ved at kigge på din fødselsdag

De stjernetegn som vi nok kender mest til, er de 12 stjernetegn, som bestemmes ud fra din fødselsdato. De forskellige stjernetegn beskriver forskellige personligheder, som man bliver tildelt ud fra sin fødselsdato.

Via disse stjernetegn, kan man også se, hvilke andre stjernetegn man passer bedst sammen med. Dette kan både være i forhold til, hvilket stjernetegn ens livspartner bør være, eller hvilke kollegaer eller venner man vil svinge bedst sammen med ud fra stjernetegn.

Grunden til at stjernetegnene går efter, hvilken fødselsdato vi har er, at stjernetegnene bestemmes ud fra, hvor solen er, når vi bliver født. Placeringen af solen har, i følge stjernetegene, stor betydning for, hvordan vi agerer og opfører os i livet. Tilmed har det en stor indflydelse på, hvordan vores grundlæggende personlighed er.

Typer af stjernetegn

I kronologisk rækkefølge findes der Vandmanden, Fisken, Vædderen, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, vægten, Skorpionen, Skytten og Stenbukken.

Vandmanden beskrives som en person der er impulsiv, spontan og meget åben. Fisken er mere feminin og lyttende i forhold til vandmanden. Fisken har derudover en stor indlevelsesevne og er meget fantasifulde af sit væsen. Vædderen er derimod mere maskulin og vil i mange situationer fungere som en god leder. Tyren er rolig og sårbar. Tvillingen er modsat Tyren mere aktiv, åbne og udadvendte. De kan minde lidt om vandmanden, men med en mere mental kontakt. Krebsen er som oftest et meget følsomt menneske og kan være let påvirkelig og intuitiv. Løven er stor og stærk og er god til at charmere andre mennesker. Så er der den samvittighedsfulde og feminine Jomfru. Dernæst er der Vægten som er et udadvendt og harmonisk menneske. Skorpionen er meget dyb og kan til tider være svære at blive klog på. Skytten er søgende og ligefremme. Slutteligt er der Stenbukken, der er jordnær, men målrettet.

Forudse din dag ud fra det daglige horoskop

Udover stjernetegn findes der også de daglige horoskoper. På et horoskop, kigger du under dit eget stjernetegn og ser, hvordan din dag nogenlunde vil komme til at foregå. Her kan du for eksempel se, om du kommer til at få en stresset dag eller om den bliver dejlig afslappende. Du kan blandt andet bruge det daglige horoskop til at vurdere om du bør tage nogle chancer i løbet af dagen, eller ej. Dette kan både dreje sig om de små hverdagskriser eller de store skelsættende begivenheder i livet.

De kinesiske stjernetegn

De kinesiske stjernetegn placerer dig af efter, hvilket årstal du er født i. Her er det nogle andre væsener der fokuseres på. De kinesiske stjernetegn består også af 12 forskellige væsener. Dyrene her er Rotten, Oksen, Tigeren, Haren, Dragen, Slangen, Hesten, Fåret, Aben, Hanen, Hunden og Grisen. Derudover er der i det kinesiske stjernetegn 5 forskellige elementer, som følger dig. Disse naturlige elementer er vand, ild, metal, jord og træ.

Du kan læse mere om stjernetegn og horoskoper

Man kan bruge lang tid på at undersøge de forskellige stjernetegn og horoskoper. Det er interessant at kigge på og du kan lære lidt om dig selv, du måske ikke i forvejen vidste. Hvis du synes at stjernetegn er spændende at læse om, kan du se mere om stjernetegn og dagens horoskop. Her finder du en masse uddybende information om de forskellige stjernetegn, hvor du både kan kigge på den livslange basis men og på de daglige horoskoper.

Husk, at du ikke kan kortlægge hele dit liv ud fra stjernetegn. Du kan bruge stjernetegn som en guideline i livet. Men det betyder ikke at alt er bestemt på forhånd. Stjernetegnene hjælper dig med at vise dig vej i livet.

Related Post