Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler De 10 bedste feriemål lige for tiden

De 10 bedste feriemål lige for tidenDe 10 bedste feriemål lige for tiden

Vil du gerne ud på en lang og skøn rejse? Hvem vil ikke det efter denne lange corona-periode. At rejse er jo at leve og derfor har vi lavet denne liste over de 10 bedste rejsemål.

 

  1. Island

 

I Island kan du opleve noget af den smukkeste natur der findes i verdenen og det er også den primære grund til at tage til Island. For enhver naturelsker er Island det vildeste sted man kan tage hen. Her vil du uden tvivl blive overrasket over hvor fantastisk naturen er og hvor unikt et sted Island er.

 

Støt lokalt

 

Inden vi går videre, vil vi hurtigt nævne, at det er vigtigt, at du husker at støtte lokalt efter denne periode med nedlukninger for mange virksomheder. Skal du f.eks. have malet din bolig, så se mere her.

 

  1. Interrail i Østeuropa

 

Pak en stor rygsæk og tag på en uforglemmelig interrail rejse i Østeuropa. Med toget kan du tage på en tur ned gennem Europa og opleve et hav af forskellige kulturer, natur og mad. En af de ting, som er fantastiske ved en interrail rejse er også, at man har enormt meget frihed. Er der er sted, som du synes er helt fantastisk og du gerne vil blive en dag mere? Så gør du bare det.

 

  1. Tyskland

 

Nogle tænker måske bare på Tyskland som et sted hvor man kan køre ned og hente billigt sodavand. Det er dog ikke helt tilfældet. Tyskland er nemlig en helt fantastisk feriedestination, hvor man kan opleve historie som ingen andre steder, samt en helt unik kultur. Udover Berlin, som naturligvis er en helt fantastisk by, så byder Tyskland også på mange andre unikke byer, som også er helt fantastiske, samt en bred vifte af smukke naturområder og mere til. Tyskland fortjener derfor også at være på denne liste.

 

  1. Israel

 

Det er ikke mange der har besøgt Israel, men Israel er et helt unikt sted. I Israel kan du opleve en verden, som er fuldstændig anderledes end den du kommer fra. Oplev fantastisk historie, smukke koralrev, det pulserende byliv i Tel Aviv og meget mere. Israel fortjener uden tvivl at være på denne liste.

 

  1. Kirgisistan

 

Har du hørt om Kirgisistan før? Det er ikke et land, som alle kender til, men det er et fuldstændig fantastisk sted. Landet har smukke bjergkæder og generelt en helt unik natur. Derudover er landet meget upåvirket af alle de ting der sker i resten af verdenen, så du kan opleve at tage mange år tilbage i tiden. Landet er også et meget traditionelt samfund.

 

  1. Nepal

 

Du har derimod sikkert hørt om Nepal og det skyldes naturligvis, at Nepal er et helt fantastisk sted. Det ligger på sydsiden af Himalaya og har også verdens højeste bjerg, Mount Everest. Her kan du opleve en enestående gæstfrihed, noget af verdens vildeste natur og meget mere. Du kan også få en ”sherpa” til at guide dig rundt i den unikke natur.

 

  1. Holland

 

Holland fortjener også uden tvivl at være på denne liste. Der er naturligvis en masse smuk natur og interessante byer i Holland, men mest kendt er selvfølgelig Amsterdam. Amsterdam er en helt fantastisk by, som man bare skal opleve. Med alle de unikke kanaler der løber gennem byen, smuk arkitektur og glade mennesker er Amsterdam en by, som du skal opleve.

 

  1. Aruba

 

På Aruba kan du nyde fantastiske strande, fantastisk vejr og fantastisk natur. Drømmeøen Aruba er et helt unikt sted, som byder på intet mindre end en uforglemmelig ferie.

 

  1. Hviderusland

 

Der er ikke mange der har været i Hviderusland, hvilket er utroligt når man tænker på at der kun er to timer dertil med fly og at det er et helt unikt sted, som alle bør opleve. I Hviderusland kan du opleve et helt unikt sted, som ikke minder om noget andet sted på jorden.

 

  1. Puerto Rico

 

Sidst men ikke mindst, så er der Puerto Rico, som byder på utroligt mange forskellige ting. Puerto Rico blev også nr. 1 på NY Times liste over rejsemål. Er du på udkig efter storby, natur eller strande? Puerto Rico har det hele.

 

Mangler du stadig inspiration og ideer til din ferie, så besøg tripadvisor.dk og find nogle af de bedste rejse destinationer i verden.

Related Post