Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Tips til børnefest i haven

Tips til børnefest i havenTips til børnefest i haven

Når man skal holde en børnefødselsdag, så er der mange steder, hvor man kan holde det. Man kan holde det i en svømmehal, i et legeland, derhjemme indenfor i huset og udenfor. Uanset hvad vil børnene sikkert synes om fødselsdagen.

Telt i haven

Når man vil holde en børnefødselsdag derhjemme, så skal man finde ud af, om man vil holde det indendørs eller udendørs. Hvis man vælger at holde det udenfor, så kan man vælge at holde det under åben himmel, eller man kan vælge at holde det i et telt. Der er mange steder, der tilbyder teltudlejning. Man kan leje telte, der passer til den størrelse fest, som man vil holde. Der fås nemlig telte i alle slags størrelser. Et telt passer godt til, hvis det stadig er lunt i vejret, men at det kan småregne lidt. Det kan være, at man ikke har plads til at have en hel klasse inde i stuen.

Hvad skal der spises?

Når man har fundet ud af, hvor man skal holde børnefødselsdagen, så skal man finde ud af, hvad man skal have at spise. Det kan være en kagemand. Det kan også være pomfritter og nuggets eller pizza. Mulighederne er mange. Det gælder selvfølgelig også hvad tid, at man holder fødselsdagen. Hvis det er til middag, så passer det med, at det er noget mad såsom pizza. Hvis det er om eftermiddagen, så kan det være boller og kagemand. Der skal også være noget drikkelse. Det kan være saftevand, juice eller sodavand. Det kommer an på, om der er en politik i klassen, om man må få sodavand eller ej. Man kan også gøre noget kreativt ud af maden. Fx hvis det er pizza, så kan man skære dem ud i sjove former. Man kan putte sjove flag i maden.

Find ud af, hvad der skal laves til børnefødselsdagen

Man skal også finde ud af, hvad der skal ske til børnefødselsdagen. Det kan være en skattejagt, hvor børnene skal følge et hjemmelavet skattekort, hvor de skal finde en skat. Skatten kan være en is eller en pose slik til hvert barn. Man kan også lege ballondans. Det kan man også i et telt ude i haven. Det kan også være stoledans. Det passer også til, hvis man holder det udenfor i et telt. Der er mange sjove ting, som man kan lave ude i et telt i haven.

Related Post