Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler De bedste destinationer i Europa til børneferier

De bedste destinationer i Europa til børneferierDe bedste destinationer i Europa til børneferier

Det er måske ikke lige alle destinationer, der er velegnet til at have børnene med til. Undrer du dig derfor over, hvor du kan tage dine børn med på ferie i Europa, så har vi listen her.

 

Sverige

Mange siger, at Sverige er et meget godt land, hvis man skal have sine børn med. Der har været et par afstemninger online, og Sverige har vundet en top position i de afstemninger. Fra det danske perspektiv er det også en ekstra god variant, fordi det kan blive til en kør selv ferie – så sparer man også lidt penge på det. Bor man på Sjælland, så er der ikke særlig langt til Sverige.

 

Zoomer vi lige ind på Stockholm, så er der nogle specifikke ting, børnene nok vil blive meget glade for at se. Man kan opleve byen om bord på en amfibiebus. Der er mulighed for at lytte til interessante og sjove historier fra en guide, der er med ombord. Derudover er der en zoologisk have, som altid er en af børnenes favoritter. Er dine børn interesserede i at se noget med skibe, så kunne Vasa museum være en god mulighed. Skal der være aktiviteter for både børn og voksne, så kan man tage til Djurgården.

 

Tjekkiet

Dette land er et af de mest fascinerende steder man kan besøge med børn. Der er mange historiske ting i Prag, og dermed bliver det også spændende for de voksne. Kan man lide ferier, hvor man skal gå meget rundt og kigge, så er Prag en meget god by at tage til i Tjekkiet. Der er selvfølgelig mange andre, men det er nok nemmere at finde flybilletter til denne by, hvorfor vi kommer til at fokusere på den.

 

Der er mange forskellige lækkerier, man kan smage i byen. Kombinerer man dette med at gå rundt hele dagen, så er det ikke så slemt – hverken for børnene eller de voksne. Når man er færdig med at se byen, så er der en masse andre attraktioner, hvor børn har gratis entré eller i hvert fald får rabat.

 

Først og fremmest er der slottet, der giver en eventyragtig stemning. Dette er meget populært blandt små børn. Derefter er der mulighed for at besøge en kæmpe vandtank, der er fyldt med en masse fisk. Er dette for kedeligt, så er der også Aquapalace Waterworld. Ligesom i Stockholm, så er der selvfølgelig også en zoologisk have med en masse eksotiske dyr.

 

Prag behøver ikke kun at handle om billige byture og at gå på restaurant, som dem uden børn gør. Prag er en meget spændende by for alle aldersgrupper og familier. Hvis du er interesseret i kryptovaluta og bitcoin, så ved du måske, at Tjekkiet er et af de lande i Europa, hvor du kan finde flest bitcoin hæveautomater. Derudover er bitcoin også accepteret som betalingsmiddel mange steder i landet. Har du derfor tjent gode penge på bitcoin, så kunne Tjekkiet være en ekstra interessant destination for dig. Vidste du så også, at Trezor hardware wallets er fra Tjekkiet? Deres nyeste model hedder Trezor Model T. Trezor er den største konkurrent til Ledger, som er fra Frankrig.

 

Danmark

Vi har gemt denne til sidst, fordi det nok ikke er det, du forventer, når du søger på Europa. Danmark er dog i Europa, og man behøver ikke tage uden for landets grænser for at få en god ferie. Har man allerede været Danmark rundt, så er det nok kedeligt. Det er dog de færreste, der har været Danmark rundt med deres små børn.

 

En af de helt store fordele ved at vælge Danmark er selvfølgelig, at børnene kan sproget i forvejen. De voksne skal heller ikke bekymre sig om alt for meget af det praktiske, da man er “hjemme”. En anden interessant ting er selvfølgelig, at det er meget billigere end at tage til udlandet – med mindre man selvfølgelig bor tæt på Tyskland eller Sverige.

 

En af de helt billige måder at komme rundt i Danmark på er med tog. I løbet af de seneste to somre har det været muligt at købe et billigt rejsepas, hvor man kunne rejse Danmark rundt i 8 dage uden at skulle bekymre sig om, hvad det koster. Dette har mange udnyttet. Man ved ikke, om disse billetter kommer tilbage, men det har været en stor succes.

Related Post