Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Send børnene på ferie og lej en bartender

Send børnene på ferie og lej en bartenderSend børnene på ferie og lej en bartender

Efter du har fået børn, har der sikkert ikke været meget plads til fest og farver. Men det kan sagtens lade sig gøre! Mon ikke bedsteforældrene ville elske at passe ungerne en enkelt overnatning? Børnene ville sikkert heller ikke have noget imod det! Så gør noget godt for dig selv og din partner, og hold en fest, der minder om de unge dage på klubberne.

Hold en fest og lej en bartender i den anledning! På den måde kan I holde en fantastisk fest, hvor der ikke mangler det mindste. Derudover bliver det præcis som i de gode gamle dage, hvor I festede til den lyse morgen på det nærmeste diskotek og hentede drinks i stribevis.

Vi tvivler også på, at du bliver en mindre god forælder af at tage en pause fra hverdagens trummerum. Mon ikke I faktisk kommer til at have lidt mere overskud til at lege med børnene, mere tålmodige og generelt gladere, når I giver jer selv lov til at nyde livet lidt i ny og næ?

Så få sat det kryds i kalenderen, og gå i gang med at planlægge en fest for alle de gode venner og familiemedlemmer. Jo før I sætter det, jo større sandsynlighed er der for, at det rent faktisk kommer til at ske!

 

Lej en bartender hos ZubarDubar

Der er mange steder, hvor I kan leje en bartender til jeres fest. Det er dog langt fra alle, der er lige gode i faget, og det er ikke altid, at I er helt heldige med servicen.

En stor anbefaling i forbindelse med bartenderudlejning, cocktail catering og service er i den grad ZubarDubar. Her oplever langt de fleste kunder, at bartenderne er enormt dygtige. De forstår at lave velsmagende cocktails i et godt tempo, og så er der altid et smil på deres læber.

Derfor kan det godt være et oplagt valg at leje en bartender hos ZubarDubar, da der både er et godt ”produkt”, sublim service og fornuftige priser.

Når du lejer en bartender hos ZubarDubar betaler du pr. gæst pr. time. Derefter kan I alle drikke frit fra baren, og der er derfor ikke noget der hedder at betale for sin cocktail, når først festen er gået i gang. Netop det faktum, at baren er fri, plejer at være et hit til enhver fest.

 

De tre pakkeløsninger hos ZubarDubar

Det bliver næsten ikke nemmere end at vælge ZubarDubar til at levere en lækker barløsning til jeres fest. De har lavet tre forskellige løsninger, der passer til forskellige ønsker, fester og budgetter.

Helt overordnet kan du vælge mellem bronze, sølv og guldpakken. For alle løsningerne gælder det, at I får fri bar til jeres fest, men alt efter hvilken pakke i vælger, så får I flere cocktails på kortet, og kvaliteten af råvarerne og spiritussen varierer. I skal derfor vælge pakken alt efter, hvor eksklusivt det skal være.

Det er selvfølgelig også lækkert at have et bredt udvalg på cocktailkortet, så der er noget for enhver smag. Hos ZubarDubar har de hele 35 cocktails og drinks, som du frit kan vælge til dit cocktailkort. Det kunne for eksempel være en Gin Hass, Gin & Tonic, Cuba Libre, Whiskey Sour eller nogle af de mange andre gode drinks. Mon ikke der er et par stykker, som I gerne så være med på cocktailkortet til jeres fest?

 

Planlæg festen i god tid

Nu hvor I har besluttet jer for at holde en fest med bartender, er det en god idé at gå i gang med planlægningen. Få inviteret gæsterne, booket et lokale (hvis nødvendigt), overvej mad og snacks og så videre.

Der er masser af ting, der skal falde på plads, når I holder fest. Og hvis det skal være en stor en af slagsen, så er det kun godt, hvis I kommer tidligt fra start. Tiden kan hurtigt løbe fra jer, hvis I venter alt for længe med at se nærmere på de små ting, der også skal være styr på.

Det ville næsten være ærgerligt, hvis festen ikke blev helt, som I havde drømt om, nu hvor I har sat jer for at holde den. Derfor er det bedre at være lidt for tidligt ude, end det er at være for sent ude.

 

Related Post