Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler Hvordan en lufthavnsbus kan redde ferien med børn

Hvordan en lufthavnsbus kan redde ferien med børnHvordan en lufthavnsbus kan redde ferien med børn

Sommerferien er en fantastisk tid til at skabe minder med familien og udforske nye destinationer både i udlandet og i Danmark. Børnene har med spænding ventet på ferie og nye oplevelser, og forældrene glæder sig til at kunne slappe af og komme væk fra den travle hverdag. Men sådan er det ikke altid. Nogle gange kommer man mere udmattet hjem end man tog afsted. Særligt gruer mange forældre for kombinationen af trætte eller overgearede børn og transporten til og fra lufthavnen. Man kan ikke vente med at komme frem og begynde sin afslappende ferie. Men først skal man lige igennem transporten til lufthavnen.

Hånden på hjertet – kunsten at finde den rigtige bus eller tog til lufthavnen og få bakset al bagage og livlige børn om bor og krydse fingre for der ikke er forsinkelser, er noget de færreste ser frem til. Overvejelser, om man skal tage bilen, og hvor den skal parkeres – og hvad det koster, er heller ikke den ideelle start på ferien.

Heldigvis behøver det ikke være sådan. Med en lufthavnsbus er I garanteret en god start på ferien.

Når man rejser med børn, er det vigtigt at gøre rejsen og transportoplevelsen nem, stressfri og sjov for både børn og voksne. At rejse med børn behøver ikke at være en stressende oplevelse. 

 

Slip for bøvl med bagage, offentlig transport eller parkering

Ved at leje en lufthavnsbus kan transporten til og fra lufthavnen blive en helt anden oplevelse. 

En lufthavnsbus er en nem og bekvem transportform, der tager hånd om hele familien og alle kufferter hele vejen til afgangshallen. 

Ved at leje en lufthavnsbus bliver hele familien hentet, og du undgår besværet med at finde den rigtige offentlige transport. Lufthavnsbussen tilbyder bekvemmelighed og sikkerhed samt muligheden for at slappe af og nyde turen. Nu kan den afslappende ferie begynde, så snart I træder ud ad hoveddøren.

 

Slip for udfordringer med transport under hele ferien

Går ferien til uudforskede destinationer herhjemme i Danmark, kan det være praktisk at have en pålidelig transportløsning under hele ferien. Her kommer muligheden for at leje en shuttlebus ind i billedet. En shuttlebus giver dig fleksibiliteten til at udforske destinationen uden at skulle bekymre dig om offentlig transport eller at finde parkering. Med en shuttlebus kan du nemt komme til restauranter, seværdigheder, begivenheder og andre destinationer uden at skulle tænke på logistikken. Det er en bekvem og stressfri måde at bevæge sig rundt på, især når du har børn med, der kan blive trætte efter en lang dag.

 

Nyd busturen med sjove lege for hele familien 

Den behagelige tur i en rummelig lufthavnsbus eller shuttlebus giver også mulighed for, at hele familien kan have det sjovt på turen. På denne måde ankommer alle i godt humør.

For eksempel kan man lege ”skattejagt” og på denne måde lave en sjov sightseeing, mens I nyder busturen. Lad børnene være skattejægere ved at lave en liste med genstande, de skal spotte undervejs. Det kan være noget som en rød bil, et gult hus, et vejskilt med en bestemt form eller en særlig seværdighed, I ved, I passerer på turen. Er I forberedte, kan man lave en seddel med alle genstande, der skal findes, så de kan krydses af undervejs

Eller hvad med en “Alfabetsjagt” til skolebørnene. Udfordr børnene til at finde objekter eller skilte, der starter med hvert bogstav i alfabetet. Begynd med bogstavet A og fortsæt i alfabetisk rækkefølge. For eksempel kan de finde en Ambulance, en Bro eller en Cykel. Denne leg er både lærerig og sjov!

 

Nu er du godt klædt på til at få den bedste start på ferien med børn ved nemt og bekvemt at hoppe ind i en lufthavnsbus og blive fragtet sikkert frem til flyet.

God ferie!

 

Related Post