group of women standing on green grass field during daytime
Sommeraktiviteterforboern.dk Artikler En mindre virksomhed opstiller en plan for de ansattes børn i sommerferieperioden

En mindre virksomhed opstiller en plan for de ansattes børn i sommerferieperiodenEn mindre virksomhed opstiller en plan for de ansattes børn i sommerferieperioden

group of women standing on green grass field during daytime

Indledning

I en lille virksomhed som Dynamics Property har de ansatte naturligvis travlt helt op til sommerferien, og fleksibiliteten er ikke nødvendigvis så stor som i en større virksomhed. Firmaet har derfor lavet en guide til hvordan børnene kan holdes aktive i sommerferien. 

Virksomheden har afdelinger i Århus og Odense, men en tur til København anbefaler virksomheden til de ansatte. 

Når turen går i København

Når turen går til København, anbefales følgende aktiviteter:

Zoologisk Have: Besøg Zoologisk Have, hvor man kan møde ca. 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spise med løverne. 

Den Blå Planet, her kommer man tæt på havet. Der kan opleves en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium1.

Bakken eller Tivoli er altid et hit. Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter. Det er et ”must” for alle de ansatte der bor i København. Det er også muligt at skifte mellem de 2 steder da det giver forandring for børnene. 

Eksperimentarium her må man røre ved tingene. Børnene skal her pille, røre, løbe, cykle, trykke, mærke og prøve alle udstillingerne. 

Trafiklegepladsen (og det er for de mindste). Forældrene skal således deltage, men virksomheden har også rigtig god fleksibilitet her.  Her kan små og større børn lære at begå sig i trafikken, inden de bliver sendt ud i byen på egne pedaler. Lyssignaler, skilte, vejafmærkninger, cykelstier og alt, hvad der hører til trafikken.

Frilandsmuseet er et af de største og ældste udendørs museer i verden. Her kan børn og voksne opleve historien og kulturen i Danmark gennem autentiske bygninger og landskaber.

Planetarium – er vores favorit. Et besøg på Planetarium er lærerig underholdning om astronomi og rumfart for hele familien. Stjernehimlen er fantastisk og galakser og planeter kan oplevers helt tæt på – både i udstillingen og på rumrejser i Kuppelsalen.

Sjovt derhjemme

Virksomheden har også afdelinger i Århus og Odense. 

I Århus er Moesgaard det store hit, men også en tur til Risskov – Bellevue er virkelig et stort hit. Specielt da stranden er så attraktiv. Dog skal man passe på alger. Århus Ø. Er også et sted der giver hygge. Midtbyen med latinerkvarteret og de gode indkøbsmuligheder. 

I Odense er H.C. Andersens hus et hit. Men midtbyen trækker også med Tøjværksfabrikken, og de mange restauranter. En tur i den nye letbane er også et super hit, specielt sidst på dagen når alle er trætte.

Lige som for voksne er der vigtigt at tænke på maden til børnene når de skal være aktive. Der skal tænkes varieret kost, gerne med overvægt af grønsager og frugt. 

Dynamics Property opfordrer de ansatte til nærvær med børnene, når de er på tur. Mobiltelefoner og labtops skal være gemt godt væk. Det er en investering som betaler sig påsigt.

Related Post